Werken bij Ludwig & Van Dam

Wat doen wij en wie zijn onze cliënten?

Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten is marktleider in Nederland op het gebied  van franchiserecht en andere samenwerkingsverbanden (bijvoorbeeld agentuur en distributie). Onze advocaten publiceren in diverse vakbladen en literatuur; halen regelmatig de krant en verzorgen seminars en workshops.

Als advocaat bij Ludwig & Van Dam bedien je franchisenemers en franchisegevers in diverse sectoren en adviseer en procedeer je onder meer voor horeca- en Quick Service Restaurantketens, supermarkten en andere retailformules, fitnessbedrijven, maar ook voor formules in de zorg en dienstverlening.

Onze cliënten adviseer je niet alleen op het gebied van het franchiserecht, maar ook op tal van andere vlakken zoals op het gebied van:

  • herstructureringen;
  • overnames;
  • huurrecht; en
  • algemeen contractenrecht.

Waar nodig wordt er door ons geprocedeerd, waarbij wij de advocaten ontzorgen met een goede procesondersteuning, zodat veel procedurele formaliteiten voor je uit handen worden genomen. Ook word je ondersteund door een secretariële staf, zodat je je echt kunt focussen op je juridische kerntaken.

Ervaring in de franchisepraktijk is niet nodig.  Enige relevante proces- en werkervaring wel en de rest leren we je on the job.

Wie zijn we en wat zijn we niet?

Je werkt in veel dossiers samen met een andere advocaat, wat de kwaliteit van en het plezier in je werk verhoogt.

Wij zijn teamspelers die weten hoe we een zaak moeten aanpakken. We streven altijd het hoogste niveau na. Een zaak is van iedereen en altijd een kantoorprestatie, we overleggen veel. We zijn er voor elkaar. We zijn sinds meer dan 27 jaar de grootste speler in de markt en trots op wat we samen doen.

Wat hebben we je te bieden?

Leuk team
Je komt te werken in een hecht en collegiaal team. Waarin alle ruimte is om je zelf te ontwikkelen, maar waarin je niet wordt gepusht om buiten kantoortijd door te werken. Een gezonde work life balance is voor ons een kernwaarde.

Fijne locatie
We zijn gevestigd in een fraai en statig pand aan de Parklaan, midden in de stad en aan het Park (bij de Euromast). En als je na kantoortijd wilt borrelen met vrienden of collega’s dan zijn de restaurants en cafés op loopafstand. Ondanks dat we midden in de stad zitten zorgen we voor een goede parkeergelegenheid.

Eigen kamer
Elke advocaat heeft bij ons een eigen kamer met airco en Apple-apparatuur en een direct bereikbare ict-ondersteuning. Op die manier kan je lekker werken, maar als je even wilt bijpraten staat ieders kamer(deur) daarvoor open. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk paperless en zijn al onze dossiers volledig beschikbaar in de cloud.

Meer weten?

Heb je vragen over werken bij Ludwig en Van Dam Franchiseadvocaten? Neem dan telefonisch (010 241 57 77) of via e-mail contact op met Jeroen Sterk, Alex Dolphijn of Remy Albers.