Tijdschrift Franchise & Recht, aflevering 2 (november 2015)

Door Gepubliceerd Op: 03-12-2015Categorieën: Uitspraken & actualiteiten

Inmiddels is  aflevering 2 van F&R november 2015 verschenen: Mr. A.W. Dolphijn van Ludwig & Van Dam Advocaten schreef een kroniek over de jurisprudentie franchiserecht over het eerste halfjaar van 2015. Naast deze bespreking van een selectie van zeer recente franchise rechtspraak wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van de Nederlandse Franchise Code. Begin volgend jaar wordt uitgebreid aandacht besteed aan de NFC die in januari 2016 wordt gepresenteerd. 

Franchise & Recht (F&R) is een periodiek tijdschrift. F&R verstrekt bondig en toegankelijk door deskundigen geselecteerde rechtsinformatie op het gebied van franchise. De inhoud van Franchise & Recht wordt verzorgd door een netwerk van vooraanstaande juristen met specialistische kennis op het gebied van franchise. Deze informatie is haast onmisbaar voor professionals, die met franchise te maken hebben zoals franchisegever advocaten praktijkjuristen.

De redactie bestaat uit Mr. Th.R. Ludwig, franchise advocaat, Ludwig & Van Dam Advocaten, Mr. J.J.G. Heling, manager juridische zaken, Bart’s Retail B.V. (Bakker Bart), en Mr. H.G.A.J. Janssen,  franchise jurist/consultant, Franchise.NL

Franchise & Recht informatiebron verschijnt ongeveer vier keer per jaar in een handzaam formaat met een prettig leesbare stijl. Een jaarabonnement kost € 86,- incl. btw en verzendkosten. Een online abonnement kost € 48,-. Heeft u interesse ? Stuur een email naar redactiefr@franchise.nl.

Andere berichten

Schending ‘goed franchisegeverschap’ leidt tot ontbinding franchiseovereenkomst

De verplichting van franchisegever en franchisenemer om zich jegens elkaar ...

Eigen prognose wel gehaald, dan franchisegever niet aansprakelijk

In een recente kwestie die voorlag bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden ...

Bijdrage mr. A.W. Dolphijn in het tijdschrift Contracteren 2022, nr. 1 – De standstillperiode bij het aangaan van de franchiseovereenkomst

In het tijdschrift Contracteren is een bijdrage van mr Dolphijn ...

Ga naar de bovenkant