Ludwig & Van Dam hoofdsponsor- partner Nationale Franchise Congres 4 oktober 2012

Door Gepubliceerd Op: 04-10-2012Categorieën: Uitspraken & actualiteiten

De wereld draait door. En het lijkt wel in een steeds rapper tempo. Honderd dertigduizend jaar duurde het voordat we rond 1750 de stoommachine uitvonden. Tweehonderd jaar later volgde de eerste logge computers en vijf jaar geleden was al de helft van de wereldbevolking in het bezit van een mobieltje. De ontwikkelingen gaan zo snel dat ze nog nauwelijks zijn te volgen.

Een ondernemer verwacht van zijn franchisegever dat hij adequaat op de nieuwste ontwikkelingen inspeelt. Zelf heeft hij de tijd niet om daar zijn hoofd over te breken. Het volgen en uitstippelen van de grote lijnen is aan de franchisegever en het biedt de ondernemer één van de belangrijkste voordelen van het ondernemen in franchiseverband.

Bij dit congres zit u eens niet relaxed achterover een verhaal aan te horen van een franchisegever of goeroe die u vertelt hoe u het beste in kunt spelen op de duizelingwekkende veranderingen van morgen en nu. Op 4 oktober zit u op het puntje van uw stoel. Uw ogen schieten heen en weer van de gevatte en humorvolle gastheer Jort Kelder naar de vier franchisegevers de hij het vuur aan de schenen legt. Op niet mis te verstane wijze zal Kelder de geheimen ontfutselen van de successen van Mieke van Deursen (oprichter Shoeby). Paul van der Meijs (directeur De Hypotheker), Bert Bargboer (directeur Bakker Bart) en Johan Boeijenga (directeur DA).

Tussendoor vinden de gebruikelijke ronde tafelgesprekken plaats. Hier gaat u uitgebreid in gesprek met collega-franchisegevers onder leiding van een ervaren tafelvoorzitter. Tijdens deze gesprekken is alle ruimte voor individuele vragen van uw kant. De dag zal traditioneel worden afgesloten met de immer spannende Nationale Franchise Quiz

 

12:30   Ontvangst

13:00   Opening door Tiago Jurgens

Jort in gesprek met Johan Boeijenga en Paul van der Meijs

Ronde tafelgesprek 1

15:00   PAUZE

15:30   Jort in gesprek met Mieke van Deursen en Bert Bargboer

Ronde tafelgesprek

De Nationale Franchise Quiz

17:30   Netwerkborrel

 

Datum:                       4 oktober 2012

Tijdstip:                      12:30 tot 17.30 uur

Locatie:                      Stadion De Galgenwaard,Utrecht

Andere berichten

Het post concurrentiebeding bij einde huurovereenkomst

Het Gerechtshof 's-Hertogenbosch vernietigde in het arrest van 26 maart ...

Ga naar de bovenkant